Skip to content

Schumacher over ‘interne problemen’ bij Aston Martin: ‘Misschien stelt Stroll zich wel de vraag of dit zin heeft’

Schumacher over ‘interne problemen’ bij Aston Martin: ‘Misschien stelt Stroll zich wel de vraag of dit zin heeft’

https://ift.tt/3zu4rbH

Er heerst onvrede bij de teamleden van Aston Martin. Dat zegt Ralf Schumacher, analist bij het Duitse Sky Sports, in gesprek met RTL. Volgens Schumacher zouden de ‘interne problemen’ ertoe kunnen leiden dat teameigenaar Lawrence Stroll zich terugtrekt uit het project.

In de eerste tien races van het seizoen scoorde Aston Martin 48 punten en stond het Britse team dankzij de twee plaats van Sebastian Vettel in Bakoe één keer op het podium. Het levert de formatie uit Silverstone een voorlopig zesde plaats in het kampioenschap op. Toch heerst er onvrede bij het team, zo vertelt Ralf Schumacher in gesprek met het Duitse RTL.

Lees ook: Aston Martin kijkt naar mogelijkheden om livery aan te passen

Sinds de overname door Lawrence Stroll zou het team te snel willen groeien. “Ze zijn gewoon vergeten dat je ook je werknemers moet meenemen in zo’n project. Je kunt een koe niet in één nacht in een tijger veranderen”, zo vertelt de broer van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher.

Volgens de voormalig coureur heeft Aston Martin daarom te kampen met ‘interne problemen’. “Sommige ingenieurs zijn teleurgesteld vertrokken, en nu worden er nieuwe mensen bijgehaald,” vertelt Schumacher, die vreest voor de toekomst van het project, omdat teameigenaar Lawrence Stroll ‘zich uiteindelijk de vraag zou kunnen stellen of het wel zin heeft’ en zich uit het project zou terugtrekken.

Lees ook: Aston Martin schrijft vacatures uit: ‘Zoeken mensen die op het hoogste niveau willen racen’

F1

via Formule1.nl https://www.formule1.nl

July 22, 2021 at 12:13PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: