Skip to content

Ook in 2022 Oranjelegioen in Oostenrijk? Voorverkoop tickets GP Oostenrijk gaat van start

Ook in 2022 Oranjelegioen in Oostenrijk? Voorverkoop tickets GP Oostenrijk gaat van start

https://ift.tt/2UqSOmP

Wie in 2022 de Grote Prijs van Oostenrijk van dichtbij wil meemaken, kan zich nu al verzekeren van een ticket. De voorverkoop voor het Formule 1-weekend op Red Bull Ring volgend jaar is namelijk begonnen. Kaartjes voor de Grote Prijs van Oostenrijk kan je via formule1.nl kopen!

De Grote Prijs van Oostenrijk twee weken geleden betekende na anderhalf jaar de terugkeer van gevulde tribunes in de Formule 1. In Spielberg zagen tienduizenden Nederlanders Max Verstappen zijn vijfde overwinning van het seizoen veroveren. Wie in 2022 de Grote Prijs van Oostenrijk van dichtbij wil meemaken, kan sinds afgelopen weekend een kaartje kopen. Formule 1-tickets boek je veilig en vertrouwd bij Formule1.nl via www.formule1.nl/tickets.

Kijk ook: Video: Mediapas: Oranje neemt weer bezit van campings in Oostenrijk

De GP van Oostenrijk leek de afgelopen jaren, bij gebrek aan Grand Prix in Nederland, op de Grote Prijs van Nederland op verplaatsing. Elk jaar zakken tienduizenden Nederlanders af naar Spielberg om Max Verstappen en de negentien andere coureurs aan het werk te zien.

Die Nederlandse fans maken indruk op de coureurs. Zo dacht Sebastian Vettel enkele weken geleden dat er zoveel Nederlanders op de tribunes in Oostenrijk zaten, dat Nederland ‘wel leeg’ moest zijn. “Dit is geweldig, he?”, vertelde de Duitser toen voor de camera van Ziggo Sport.

Lees ook: Verstappen uit ziekenhuis ontslagen na zware crash

F1

via Formule1.nl https://www.formule1.nl

July 19, 2021 at 04:21PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: